Lymfe & medical taping. Perfect na een pijn verlichtende massage  of een after lipo behandeling.
 
Wat doet taping?
Bij lymfetaping plakken wij speciale tape op en rond de plaats van het lymfoedeem.  Lymf Taping is uitermate geschikt om lymfedrainage te ondersteunen na een liposuctie. De speciale tape heeft dezelfde elasticiteit als de huid en kan met een speciale techniek worden aangelegd, zodat lymfevocht versneld kan worden afgevoerd.
De tape wordt in smalle stroken aangelegd vanaf een gekozen afvoergebied naar het gebied met een ophoping van lymfevocht, waardoor de lymfatische afvoer 24 uur per dag gestimuleerd kan worden. Hierbij wordt de huid op rek gebracht en de tape zonder aanvullende rek aangebracht.

Medical Taping zorgt voor extra ondersteuning van een gewricht, spier of weefsel omdat de tape de opperhuid een stukje optilt van de pijnlijke onderlaag. Daardoor ontstaat ruimte waardoor de druk en de spierspanning op de pijnlijke plek snel afneemt. Dit zorgt voor de activatie van het lichaamseigen herstelproces.

Hoe lang kan Medical tape blijven zitten?
De tape zal gemiddeld 5 dagen blijven zitten. De tape mag nat worden. Je kunt er dus normaal mee douchen. Na het douchen de tape deppen, niet wrijven.

Wat kost taping?
€15,00